Κλείτος : Πορεία μεταγκατάστασης

[...Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών του Δήμου Ελλησπόντου θέλοντας να συμβάλει στην δημιουργία ενός «υγιούς περιβάλλοντος» στα πλαίσια της μετεγκατάστασης με διαφανείς όρους, προς όφελος των κατοίκων του Τ. Δ. Κλείτου και γενικά του Δήμου Ελλησπόντου θέτει τα εξής ερωτήματα με αποδέκτες:

1. Προς την Δ.Ε.Η.

Να μας ενημερώσει για το ακριβές οικονομικό κόστος που επιβάρυνε την επιχείρηση σε ότι αφορά τις απαλλοτριώσεις και με ποιες διαδικασίες καταβλήθηκε το ποσό στον Δήμο(ακούγεται ότι το ύψος του ποσού που καταβλήθηκε ανήλθε στα 8,5 εκατ. ευρω).

2. Προς τον Δήμο Ελλησπόντου (Δήμαρχος)

- Ο κ. Σανίδης οφείλει να μας παρουσιάσει τον «φάκελο του έργου Κλείτου» όπου εκεί φαίνονται αναλυτικά τα χρήματα που έχουν δοθεί για τα έργα υποδομής στον νέο οικισμό και αν ισχύει αυτό που κατά καιρούς έχει ειπωθεί από τον προηγούμενο Δήμαρχο κ. Κ. Τσανακτσίδη, ότι μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων δόθηκε σε έργα που έχουν γίνει στα υπόλοιπα Τ.Δ. του Δήμου(με αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων).

- Τι έχει δοθεί από την Νέα Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα για τα έργα υποδομής του νέου οικισμού και ποιες είναι οι πηγές χρηματοδότησης...]

κλικ για όλο το άρθρο...

AddThis Social Bookmark Button