Aνακοίνωση του Δήμου Πτολεμαίδας για το Συλλογο Μαύρη Πηγή

Ήλθε σε γνώση του Δήμου Πτολεμαϊδας ανακοίνωση του συλλόγου πληττομένων Μαυροπηγής «ΜΑΥΡΗ ΠΗΓΗ», με την οποία καλεί τα μέλη του και τους εμπλεκόμενους φορείς σε γενική συνέλευση για την επίσπευση της διαδικασίας μετεγκατάστασης του δ.δ. Μαυροπηγής.Ως Δήμος Πτολεμαϊδας επιθυμούμε να ενημερώσουμε επισήμως τους κατοίκους της Μαυροπηγής ότι η «Μαύρη Πηγή» έχει πλέον ξεπεράσει τα αποδεκτά όρια, αναφέροντας ως προσκεκλημένους μια λίστα φορέων, οι οποίοι δεν έχουν καν ενημερωθεί, μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας.

Ταυτόχρονα, δε, ενημερώνει ότι δεν έχει γίνει η παραχώρηση του Κέντρου Νεότητας, ενώ είναι ταυτόχρονα προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαϊδας η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί επίσημα στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο. Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, η επιλογή της ημερομηνίας και μόνο μας βάζει σε σκέψεις.

Η «Μαύρη Πηγή» έχει υποβάλλει σωρεία ενστάσεων για τη διαδικασία της μετεγκατάστασης με ανυπόστατα έως και ανύπαρκτα μέχρι στιγμής στοιχεία, γεγονός για το οποίο ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας παρά τις συνεχείς προκλήσεις δεν προχώρησε σε παντός είδους ενέργειες, προκειμένου να διατηρήσει την ομόνοια και την ηρεμία των κατοίκων της Μαυροπηγής.

Ο Δήμος Πτολεμαΐδας ως συντεταγμένο θεσμικό όργανο λειτουργεί πάντα μέσω του εκλεγμένων του οργάνων που είναι το δημοτικό και τοπικό συμβούλιο και ως εκ τούτου οποιαδήποτε άλλη διαδικασία κρίνεται ως «εκ του πονηρού».

AddThis Social Bookmark Button