Αποχώρηση του Αντιπροέδρου, από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Πτολεμαϊδας

Την αποχώρηση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαϊδας Πέτρου Τσολάκη από την προχθεσινή συνεδρίαση, προκάλεσε το γεγονός ότι παρά την υπόσχεση του Προεδρείου ούτε και προχθές συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις, σχετικά με την μετεγκατάσταση του οικισμού της Μαυροπηγής.

Η ανεκπλήρωτη υπόσχεση του Προεδρείου ότι θα συζητηθεί το θέμα της Μαυροπηγής μέχρι τις 2 lουνίου στο δημοτικό συμβούλιο, προκάλεσε ένταση και αντιπαράθεση στην προχθεσινή συνεδρίαση, όπου ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ Πτολεμαϊδας Πέτρος Τσολάκης, ανακοίνωσε ότι "δεν θα παραστεί σε καμία συνεδρίαση, μέχρι να συζητηθεί το επίμαχο θέμα".

Oι εξελίξεις στην Μαυροπηγή, αναφέρονταν μάλιστα τελευταία και στην ακύρωση που υπήρξε από αρμόδια επιτροπή στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, της παλαιότερης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαϊδας, με την οποία προσδιορίστηκε η ψηφοφορία των κατοίκων για την επιλογή του χώρου μετεγκατάστασης του οικισμού.

Ο κ.Τσολάκης επικαλέστηκε λόγους "ηθικης τάξης", ενώ αντιδράσεις για την αρνητική στάση του Δήμου Πτολεμαϊδας, διατυπώθηκαν και από τον Σύλλογο Πληττομένων της Μαυροπηγής.

Πηγή: Εφημερίδα Πρωινή

AddThis Social Bookmark Button