Υπεγράφησαν οι πρώτοι τίτλοι κυριότητας των οικοπέδων του οικισμού της Ποντοκώμης από τον Περιφερειάρχη Θεόδωρο Καρυπίδη

Τους πρώτους τίτλους κυριότητας των οικοπέδων του οικισμού της νέας Ποντοκώμης υπέγραψε την Πέμπτη 2 Μαΐου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη για τους δικαιούχους που θέλουν να χτίσουν άμεσα στο χώρο του νέου οικισμού, οι οποίοι αμέσως μόλις αποκτήσουν τους τίτλους θα κάνουν τη μεταγραφή στο υποθηκοφυλακείο και στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να εκδώσουν την άδεια των σπιτιών τους και να προχωρήσουν στην ανέγερσή τους.

κλικ για πλήρη ανάγνωση...
AddThis Social Bookmark Button

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Προχωρούν οι διαδικασίες για την Αναγκαστική Απαλλοτρίωση της κοινότητας των Αναργύρων

Σύσκεψη με τον πρόεδρο και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας Αναργύρων, τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και τους εκπροσώπους των εμπλεκόμενων υπηρεσιών της Περιφέρειας Δ.Μ., συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες της Αναγκαστικής Απαλλοτρίωσης της κοινότητας Αναργύρων του Δήμου Αμυνταίου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

κλικ για πλήρη ανάγνωση...
AddThis Social Bookmark Button

Τοπογραφικός χάρτης οικοπέδων Ποντοκώμης με αντιστοίχιση αριθμών κλήρωσης

Κληρώθηκαν τα οικόπεδα στην Ποντοκώμη. Θα ακολουθήσουν και άλλες κληρώσεις με τους δικαιούχους. Ο χάρτης με τα οικόπεδα και τους αριθμούς, όπως τον επεξεργάστηκε η ΑΝΚΟ και αναρτήθηκε κατά την κλήρωση δίνεται παρακάτω και είναι σε μορφή dwg.

κλικ για να δείτε όλη την ανάρτηση στο mavromatidis.gr...

κλικ για πλήρη ανάγνωση...
AddThis Social Bookmark Button

Λάζαρος Μαλούτας: Οικόπεδα Ποντοκώμης

Μοιράζονται σήμερα τα οικόπεδα, που βρίσκονται στη θέση εγκατάστασης του νέου οικισμού της Ποντοκώμης, στην περιοχή της ΖΕΠ, στο δρόμο προς τον Άργιλο, στους δικαιούχους. Το γεγονός από μόνο του αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα σημαντικό βήμα στη μακρά διαδικασία της μετεγκατάστασης του οικισμού, μιας μετεγκατάστασης που δίνει τη δυνατότητα στους Ποντοκωμίτες και τους απογόνους τους, να ζήσουν σε ένα νέο χώρο κάτω από πολύ καλύτερες περιβαλλοντικές συνθήκες.

κλικ για πλήρη ανάγνωση...
AddThis Social Bookmark Button

Παρουσία του Περιφερειάρχη η κλήρωση των οικοπέδων στους δικαιούχους του νέου οικισμού Ποντοκώμης

Η κλήρωση των οικοπέδων στους δικαιούχους της Ποντοκώμης πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 στο Κλειστό Αμφιθέατρο της Τ.Κ. Ποντοκώμης μετά από πρόσκληση της Β΄ Επιτροπής Θεμάτων Γης και Επίλυσης Διαφορών Κοζάνης έδρας της ΠΔΜ, η οποία συστάθηκε με την με Α.Π. 59890/1264/28-6-2017 Απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη.

κλικ για πλήρη ανάγνωση...
AddThis Social Bookmark Button